Da li moram da budem student da bih učestvovao na festivalu?

Ne, nije neophodno da budeš student da bi učestvovao. Jedini kriterijum jeste da imaš između 18 i 30 godina.

Koliko iznose troškovi učestvovanja i šta sve uključuju?

Troškovi učestvovanja iznose 150 evra za strane učesnike, i uključuju smeštaj, hranu (tri obroka po danu), majicu, akreditaciju, kao i učešće na radionici i svim događajima tokom festivala. Troškovi učestvovanja ne uključuju putne troškove.

Da li mogu da se prijavim kao učesnik i ako sam iz Srbije?

Da, naravno, ljudi iz Srbije mogu da se prijave kao učesnici takođe! Troškovi učestvovanja za učesnike iz Srbije koji već imaju smeštaj i ne žele da budu u domu iznosi 20 evra (pokriva učešće na radionici i svim događajima, majicu, akreditaciju i ne uključuje smeštaj i hranu). Za učesnike iz Srbije koji žele da budu u domu, troškovi učestvovanja su isti kao za strane učesnike.

Zakazao sam intervju, ali ne mogu da stignem u planirano vreme. Mogu li da promenim vreme intervjua?

Piši nam na participants@iswib.org da bi stupio u kontakt sa našim IntCom timom koji je zadužen za intervjue, objasni situaciju i oni će pomeriti intervju ukoliko je to moguće.

Da li moram da prisustvujem odabranoj radionici svakog dana?

Da, za dobijanje sertifikata o pohađanju potrebno je prisustvo radionici svakog dana.

Gde su učesnici smešteni tokom festivala?

Učesnici i organizacioni tim su smešteni u učeničkom domu ‘’Petar Drapšin’’, u Ulici kralja Petra, koja se nalazi u centru Beograda. Lokacija je 5 minuta udaljena od najveće pešačke zone i Knez Mihailove ulice, najpoznatije ulice u Beogradu, kao i Kalemegdana, poznate Beogradske tvrđave. Ako želite da pogledate lokaciju na Google Mapama kliknite ovde.

Kako mogu da stignem od aerodroma do doma gde smo smešteni?

Naši volonteri će pokupiti na aerodromu sve učesnike koji dolaze avionom, tako bez brige oko toga!