Ne, nije neophodno da budeš student da bi učestvovao. Jedini kriterijum jeste da imaš između 18 i 30 godina.

Troškovi učestvovanja iznose 150 evra za strane učesnike, i uključuju smeštaj, hranu (tri obroka po danu), majicu, akreditaciju, kao i učešće na radionici i svim događajima tokom festivala. Troškovi učestvovanja ne uključuju putne troškove.

Da, naravno, ljudi iz Srbije mogu da se prijave kao učesnici takođe! Troškovi učestvovanja za učesnike iz Srbije koji već imaju smeštaj i ne žele da budu u domu iznosi 20 evra (pokriva učešće na radionici i svim događajima, majicu, akreditaciju i ne uključuje smeštaj i hranu). Za učesnike iz Srbije koji žele da budu u domu, troškovi učestvovanja su isti kao za strane učesnike.

Piši nam na participants@iswib.org da bi stupio u kontakt sa našim IntCom timom koji je zadužen za intervjue, objasni situaciju i oni će pomeriti intervju ukoliko je to moguće.

Da, za dobijanje sertifikata o pohađanju potrebno je prisustvo radionici svakog dana.

Učesnici i organizacioni tim su smešteni u učeničkom domu ‘’Petar Drapšin’’, u Ulici kralja Petra, koja se nalazi u centru Beograda. Lokacija je 5 minuta udaljena od najveće pešačke zone i Knez Mihailove ulice, najpoznatije ulice u Beogradu, kao i Kalemegdana, poznate Beogradske tvrđave. Ako želite da pogledate lokaciju na Google Mapama kliknite ovde.

Naši volonteri će pokupiti na aerodromu sve učesnike koji dolaze avionom, tako bez brige oko toga!