tema

ISWiB 2020 theme simple

keep going, keep growing

Da li su „ono što jesi“ i „ono što želiš da budeš“ ista osoba? Dopuštaš li sebi da rasteš i da postaneš svoja najbolja moguća verzija?

Prvi korak ka ličnom razvoju, ka boljem sutra, je prepoznavanje svega onoga što si danas. Upoznavanje sa fazama ličnog razvoja je od velikog značaja za postizanje unutrašnje ravnoteže i zdravog načina razmišljanja – prvo spoznaš sebe, pa se menjaš i prihvatiš sebe onakvim kakav jesi, zatim postaviš cilj i ideš ka njemu, i konačno – RASTEŠ.

Samoaktuelizacija je poslednja, neograničena, kontinuirana faza tvog razvoja. Bilo da ideš gore ili dole, napred ili nazad, makar nastavljaš da se probijaš, da rasteš!

Možda nije lako savladati sve prepreke koje dolaze iznutra, ali što pre iskoračiš iz svoje zone komfora, pre ćeš shvatiti da i nije bila tako komforna. Put u nepoznato je samo put u ono što bi moglo da bude, ako se usudiš.

Zato skoči, penji se, padni, ustani, nastavi! – i stići ćeš.

radionice

aktivnosti

ISWiB Opening Ceremony Illustration

ceremonija otvaranja

Ovo je zvanična ceremonija dobrodošlice naših učesnika, koja se tradicionalno održava u Gradskoj skupštini grada Beograda.

ISWiB Country Fair Illustration

sajam država

Događaj koji našim učesnicima pruža priliku da upoznaju kulture, tradicije i ukuse hrane i pića iz različitih delova sveta.

ISWiB Art Night Illustration

umetničko veče

Ovo je događaj rezervisan za opuštanje i provodjenje kvalitetnog vremena uz umetnost sa talentovanim umetnicima.

dan na Adi

Dan na Adi predstavlja najopušteniji dan tokom našeg festivala. Rezervisan je za opuštanje, bavljenje sportom i uživanjem u tzv. „Beogradskom moru“

ISWiB Flag Parade Illustration

defile zastava

Kroz centar Beograda zastave zemalja učesnika će se vijoriti visoko, podsećajući nas o važnosti međunarodne saradnje, multikulturalizma i tolerancije.

ISWiB Closing Ceremony

ceremonija zatvaranja

Tokom ceremonije zatvaranja svi učesnici će predstaviti rezultate svog rada sa radionica i dobiće potvrdu o učešću na festivalu.

raspored

Tačan raspored aktivnosti za ISWIB 2020 će biti objavljen 3 nedelje pre početka samog festivala, do tada možete pogledati raspored prethodne godine ovde.