GLOBALNA STRATEGIJA

Verujem u jednakost za sve. – Mahatma Gandi

EDU IT-04

Da bismo bili bolja verzija sebe, prvo moramo da poštujemo razlike koje nas ne razdvajaju, već povezuju. Međutim, ova radionica je mnogo više od pukog razgovora o nejednakostima. Imaćeš priliku da se bolje upoznaš sa svim onim problemima o kojima samo slušaš samo na televiziji. Radionica “Equality for a better reality” će ti dati priliku da iskažeš svoje mišljenje i uradiš nešto povodom globalnih problema.

Šta treba uraditi da bismo sprečili diskriminaciju, rasizam, siromaštvo? Kako razviti globalnu strategiju, koji je pravilan pristup tim problemima da bismo ih rešili?

Ova radionica će ti pomoći i motivisati te da pronađeš strategiju koja bi uspostavila ravnopravnost u svim sferama života. Počevši od podjednakih izvora hrane i vode za piće, preko prava na obrazovanje, pa sve do rodne ravnopravnosti, pokušaćeš zajedno sa svojim timom da nađeš rešenje za sve ove ciljeve. 

Čućeš stručno viđenje naših moderatora, a uz njih ćeš dobiti i priliku da podeliš svoja mišljenja i razgovaraš o promenama koje bi preduzeo na globalnom nivou. 

Ne propusti priliku da se prijaviš i pridružiš nam se na ISWIB-u 2022 godine!