MEDIA

PRESS CLIPPING ISWiB 2018   |   PRESS CLIPPING ISWiB 2017   |   PRESS CLIPPING ISWiB 2016   |   PRESS CLIPPING ISWiB 2015

PRESS CLIPPING 2016

ISWiB @ Happy – 24. JUL 2016.


ISWiB @ Kopernikus tv – 22. JUL 2016.


ISWiB @ Pink tv – 21. JUL 2016.


ISWiB @ RTV Studentski Grad – 23. JUN 2016.


Politika – 24. JUL 2016.

24 sata - 21. JUL 2016.

Srpski telegraf – 21. JUL 2016.

Informer – 18. JUL 2016.

Univerzitet Metropolitan – 28. JUL 2016. (source)

Jubilarna 10. Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (International Student Week in Belgrade – ISWiB) organizovana od strane udruženja Svetski omladinski talas zvanično je završena u nedelju, 24. jula. Univerzitet Metropolitan je drugu godinu za redom bio partner ovog izuzetno značajnog internacionalnog studentskog projekta koji je okupio više od 250 mladih iz 50 zemalja sveta uključujući učesnike, volontere, moderatore i same organizatore.

Univerzitet Metropolitan – 22. JUL 2016. (source)

Univerzitet Metropolitan je drugu godinu za redom jedan od važnih partnera “Međunarodne studentske nedelje u Beogradu” koji organizuje Udruženje “Svetski omladinski talas”. Ovogodišnja tema festila je "Generacije slave inovacije" a većinski broj radionica se i ove godine održava upravo u prostorijama Univerziteta Metropolitan, koji je otvario svoja vrata za preko 150 učesnika desetog, jubilarnog ISWiB-a.

Radio Beograd 1 – 21. JUL 2016. (source)

U organizaciji Udruženja Svetski omladinski talas, u Beogradu se jubilarni 10. put održava Međunarodna studentska nedelja, najveći festival posvećen studentima u Jugoistočnoj Evropi. O studentima i sedmici posvećenoj njima, ovago jutra razgovaramo sa Jelenom Nikolić, predsednicom ovogodišnje manifestacije.

Presstiž – 19. JUL 2016. (source)

Međunarodna studentska nedelja, kao najveći studentski festival u jugoistočnoj Evropi, održaće se od 17. do 24. jula u Beogradu. Udruženje "Svetski omladinski talas" uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Ministarstava prosvete, nauke i tehnološkog razvoja po deseti put organizuje festival koji od 2006. godine okuplja više od 200 studenata iz zemlje i inostranstva.

Ministarstvo omladine i sporta – 19. JUL 2016. (source)

Ceremonijom svečanog otvaranja u Skupštini grada Beograda sa početkom od 12:00 časova, otvoren je deseti po redu najveći studentski festival u jugoistočnoj Evropi, koji se od 2006. godine održava u organizaciji udruženja Svetski omladinski talas. Više od 200 stranih i domaćih studenata 18. jula je prisustvovalo Ceremoniji svečanog otvaranja Međunarodne studentske nedelje u Beogradu. Pod ovogodišnjim sloganom “Generacije slave inovacije”, ISWiB (eng: International Student Week in Belgrade) je okupio učesnike iz više od 50 zemalja sveta. Oni će tokom festivala kroz različite edukativne i zabavne sadržaje imati priliku da se međusobno upoznaju, razmenjuju ideje i rade na rešavanju problema iz različitih oblasti života.

Radio Laguna – 19. JUL 2016. (source)

Kao najveći studentski festival u Jugoistočnoj Evropi, Međunarodna studentska nedelja u Beogradu ove godine će se održati od 17. do 24. jula. Udruženje Svetski omladinski talas uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Ministarstava prosvete, nauke i tehnološkog razvoja organizuje po deseti put festival koji od 2006. godine okuplja više od 200 studenata iz zemlje i inostranstva. Pod sloganom "Generacije slave inovacije" u Beogradu će se i ove godine okupiti studenti iz više od 50 zemalja sveta u okviru desetog, jubilarnog festivala Međunarodna studentska nedelja u Beogradu, ISWiB (engl: International Student Week in Belgrade). Oni će kroz različite edukativne i zabavne sadržaje tokom sedam dana trajanja festivala imati priliku da se međusobno upoznaju, razmenjuju ideje i rade na rešavanju problema iz različitih oblasti života. Cilj manifestacije je razbijanje predrasuda, popularizacija Beograda i Srbije, i rušenje verskih, etničkih i nacionalnih barijera među mladima širom sveta. Sve informacije o festivalu i događajima u okviru istog pronađite na sajtu www.iswib.org

Blic – 19. JUL 2016. (source)

Nacionalnu hranu, piće i nošnju predstavili su studenti iz više od 40 zemalja u okviru Internacionalne studentske nedelje u Beogradu, koji su se okupili večeras u "Dorćol placu" kako bi jedni drugima, ali i mnogobrojnim posetiocima predstavili kulturu države iz koje dolaze. Preko 150 studenata različitih nacionalnosti večeras je dekorisalo štandove u duhu svoje zemlje. Svi oni sa osmehom su posetiocima pričali nešto više o svojoj kulturi, receptima, istoriji svoje države, ali i o sportu i modi. Iran, Velika Britanija, Makedonija i Latvija samo su neke od država iz kojih dolaze, a najviše pažnje privukla je Khursana Usmanova (21) jedina učesnica iz Uzbekistana, koja je osim slatkiša i ukusnih jela, donela i narodnu nošnju.

Dan u Beogradu – 17. JUL 2016. (source)

Kao najveći studentski festival u Jugoistočnoj Evropi, Međunarodna studentska nedelja u Beogradu ove godine će se održati od 17. do 24. jula. Udruženje Svetski omladinski talas uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Ministarstava prosvete, nauke i tehnološkog razvoja organizuje po deseti put festival koji od 2006. godine okuplja više od 200 studenata iz zemlje i inostranstva.

Adria Daily – 16. JUL 2016. (source)

Kao najveći studentski festival u Jugoistočnoj Evropi, Međunarodna studentska nedelja u Beogradu ove godine će se održati od 17. do 24. jula u glavnom gradu Srbije. Udruženje Svetski omladinski talas uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Ministarstava prosvete, nauke i tehnološkog razvoja organizuje po deseti put festival koji od 2006. godine okuplja više od 200 studenata iz zemlje i inostranstva.

City Magazin – 16. JUL 2016. (source)

Kao najveći studentski festival u Jugoistočnoj Evropi − Međunarodna studentska nedelja u Beogradu, ove godine će se održati od 17. do 24. jula u glavnom gradu Srbije. Udruženje Svetski omladinski talas uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Ministarstava prosvete, nauke i tehnološkog razvoja organizuje po deseti put festival koji od 2006. godine okuplja više od 200 studenata iz zemlje i inostranstva.

Radio Beograd 202 - 06. JUN 2016. (source)

Najveći studentski festival u Jugoistočnoj Evropi "ISWiB" ove godine održava se od 17. do 24. jula u Beogradu! Učestvuju studenti iz 50 zemalja sveta koji će biti u prilici da steknu različita iskustva u brojnim obrazovnim i zabavnim manifestacijama.