org tim

ISWiB organizacioni tim okuplja oko 40 mladih, uspešnih i ambicioznih ljudi, koji su studenti ili postdiplomci i podeljeni su u 8 različitih podtimova:
● Tim za ljudske resurse – HR,
● Tim za edukativni program – EDU,
● Tim za odnose sa javnošču – PR,
● Tim za prikupljanje sredstava – FR,
● Tim za medjunarodnu komunikaciju  – INTCOM,
● IT tim,
● Dizajn tim,
● Event Team

DESIGN je tim koji pruža snažnu umetničku crtu čitavom festivalu, pa su za njega poželjni kandidati koji žele da izraze svoju kreativnost na više načina: kroz kreiranje vizuelnog identiteta festivala, pružanja doprinosa u organizaciji festivalskih aktivnosti i sprovođenju novih, inovativnih ideja u cilju naglašavanja umetničke dimenzije ISWiB-a.

EDU je tim odgovoran za kreiranje edukativnog dela festivala koji se sastoji iz radionica, konferencija i obuka. Poželjni su kandidati koji već imaju ideje o tome šta bi trebalo da bude tema naredne Međunarodne studentske nedelje u Beogradu, i koji su to ljudi iz zemlje i regiona koji bi je najvernije dočarali učesnicima.

EVENT je tim koji se bavi organizacijom zabavnog dela festivala po kome je ISWiB poznat širom sveta. Budući članovi ovog tima će učestvovati u kreiranju različitih vrsta događaja- žurki, tematskih večeri, tribina i biće zaduženi za njihovu celokupnu organizaciju. Poželjne su osobe sa inovativnim idejama i dobrom energijom koja se tradicionalno manifestuje svake godine tokom, ali i pre samog festivala.

FR tim je zadužen za pribavljanje sponzorstava, pa su za ovaj tim poželjne osobe spremne da istražuju sve mogućnosti za različite vidove partnerstva. Prednost imaju kandidati koji poseduju iskustvo u pisanju projekata.

IT tim traži ljubitelje sveta informacionih tehnologija koji žele da rade na održavanju i unapređivanju sajta festivala, kao i pružanju celokupne podrške ostatku tima u problemima povezanim sa ovom oblašću.

INTCOM (International Communications) je tim zadužen za međunarodnu komunikaciju koja podrazumeva selekciju učesnika festivala i održavanje komunikacije sa njima tokom čitavog predfestivalskog i festivalskog perioda. Članovi ovog tima su u najvećoj meri povezani sa inostranim ali i domaćim učesnicima koji nam godinama pristužu iz celog sveta.

PR tim zahteva spremnost na vođenje naloga na društvenim mrežama festivala na svakodnevnom nivou, kao i održavanje komunikacije sa medijima i partnerima tokom čitave godine. Poželjni su komunikativni i kreativni kandidati skloni pisanju, osobe koje zanimaju društvene mreže i koje su spremne da ISWiB predstavljaju javnosti kroz različite kanale komunikacije.

KO SE MOŽE PRIJAVITI DA ORGANIZUJE?

Članovi organizacionog tima mogu biti svi oni koji imaju između 18 i 30 godina, sa prebivalištem u Beogradu.

KADA SE TREBA PRIJAVITI ZA ORGANIZACIONI TIM?

Poziv za članove organizacionog tima uglavnom se otvara u septembru. Budi u toku i prati nas na društvenim mrežama! (Instagram: @iswib_ ; @sot_org | Facebook: ISWiB | LinkedIn: ISWiB)

TREBA VAM VIŠE INFORMACIJA?

Ukoliko imaš još neko pitanje, slobodno nas kontaktiraj na ovoj adresi: office@iswib.org. Nadamo se da ćemo pročitati tvoju prijavu!