Poziv za učesnike

Da li ste spremni da doživite fantastično leto sa svojim vršnjacima iz celog sveta? Da li biste voleli da provedete osam sjajnih dana učeći nove veštine i razvijajući se, a uz to upoznajući divne ljude iz različitih država i okruženja?

ISWiB je savršeno mesto za vas!

Priča o ISWiB-u

ISWiB je skraćenica za Međunarodnu studentsku nedelju u Beogradu, festival koji okuplja oko 250 studenata iz više od 50 država širom sveta i predstavlja najveći studentski festival ovog tipa u jugoistočnoj Evropi već 13 godina zaredom.

Prvo što padne na pamet ljudima koji su bili deo ISWiB-a jesu nezaboravne, predivne uspomene, razdraganost, lude besane noći, sklapanje prijateljstava za ceo život i mnoštvo drugih pozitivnih karakteristika ovog festivala.

Ovo je jedinstvena životna prilika da istovremeno učite i zabavljate se, okruženi svojim vršnjacima iz celog sveta!

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu je međunarodni edukativni i kulturni festival, koji se održava u Beogradu, glavnom gradu Srbije, takođe poznatom i kao „gradu koji nikad ne spava”. Bez pritiska i oklevanja imate priliku da podelite svoje misli i ideje sa prijateljima iz celog sveta. Tokom jedne nedelje u julu imaćete priliku da naučite ponešto o Beogradu i srpskoj kulturi, učestvujete u mngobrojnim radionicama koje će vas inspirisati da se razvijate, koristeći različite metode, poput psihodrame, mjuzikla, plesa, karijernog razvoja, joge i mnogih drugih. Stupite u kontakt sa ekspertima bez premca u raznovrsnim poljima i iskoristite usvojeno znanje da se usavršite na ličnom i poslovnom planu, kao i da unapredite svoje okruženje!

Naročito ohrabrujemo mlade osobe sa invaliditetom, kao i pripadnike ostalih osetljivih grupa, da se prijave i učestvuju. Festival im je prilagođen, sa željom da promoviše važnost njihovog učešća i povezanosti sa mladima iz Srbije i celog sveta.

ISWiB 2020 održaće se u Beogradu od 13. do 21. jula 2020. godine, pod parolom: Keep going, keep growing!

Proces prijavljivanja

Da li želite da provedete najbolje leto svog života? Sve što treba da uradite jeste da popunite naš onlajn obrazac za prijavljivanje.

Proces prijavljivanja sastoji se iz 2 koraka:

  • KORAK 1: Popunite onlajn obrazac za prijavljivanje
  • KORAK 2: Obavite skajp intervju

Priključite se sjajnom ISWiB 2020 svetu i postanite deo naše porodice!