Prijave za volontere su zvanično otvorene!

Prijave za volontere na festivalu “Medjunarodna studentska nedelja u Beogradu”, koji će se održati od 6. do 13. avgusta 2021. godine su zvanično otvorene.

Festival je edukativno-zabavnog karaktera i na njemu će prisustvovati strani studenti iz celog sveta. Oni će imati priliku da uče, razgledaju, upoznaju se i druže se sa nama, kao i sa raznim delovima Beograda, kroz radionice i različite zabavne dogadjaje.

Volonteri su podeljeni u 4 različite grupe po zaduženjima:
– Group Guide – Ova grupa volontera vodi računa o grupama učesnika, vode ih na radionice i sve događaje i zaduženi su da se pobrinu za to da su se svi učesnici bezbedno vratili u dom nakon svakog događaja. Uvek su tu za njih i zato je ovaj sektor najviše povezan sa učesnicima.
– Logistika – Ova grupa volontera zadužena je za sva tehnička pitanja. Oni rade sve što je neophodno za pripremu događaja, radionica i drugih aktivnosti.
– Info&Host – Ova grupa volontera nalazi se na recepciji, izdaju ključeve i posteljinu učesnicima i, naravno, pružaju im sve neophodne informacije. 
– Media – Ova grupa volontera pravi fotografije i video snimke svih događaja – edukativnih, kulturnih i zabavnih, oni su zaduženi da beleže sve lepe trenutke tokom festivala i da ih pretvaraju u uspomene.

Selekcija ima 2 kruga. Prvi krug je ova forma, a drugi krug je intervju uživo. Ukoliko prodjete prvi krug, biće vam poslat na mejl link za zakazivanje intervjua.

Prijava traje do 11. juna. Srečno!

Ove godine zbog epidemiološke situacije u zemlji, odlučili smo da je obavezna vakcinacija (2 doze vakcine do samog festivala) ili antigenski test za volontere. Vakcinacija i antitela znatno smanjuju rizik širenja virusa i povećavaju sigurnost i zdravlje svih učesnika.