Stav po pitanju COVID-19 situacije

Dragi članovi ISWiB porodice,

Nadamo se da pratite preporuke i uputstva stručnjaka tokom novonastale situacije izazvane pandemijom virusa COVID-19.

U prethodnom periodu dobili smo brojna pitanja od vas, o situaciji sa našim Festivalom i o tome da li će se održati u planiranim okvirima.

Ovom prilikom, obaveštavamo vas da organizacioni tim Međunarodne studentske nedelje prati razvoj situacije na dnevnom nivou. Iako je u toku pandemija, na globalnom nivou, za sada nema naznaka o otkazivanju ili pomeranju termina Festivala. Očekujemo održavanje Festivala u planiranom datumu i radimo sve što je u našoj moći, da to i ostvarimo.

Nastavićemo da pratimo situaciju i sve preporuke i u narednom periodu i postaraćemo se da našim učesnicima obezbedimo najbolje moguće iskustvo ovog leta. Ukoliko bude došlo do bilo kakvih naknadnih izmena, obavestićemo vas putem sajta, kao i naših društvenih mreža.

Na našim profilima na mrežama, možete pronaći predloge kako da provedete ovaj period u izolaciji na najzanimljiviji način. Smatramo da je u ovakvim trenucima, važno da se držimo zajedno, budemo solidarni i podržavamo jedni druge iz dana u dan.

Ostanite bezbedni i potrudi se da pratite sve propisane mere, a mi ćemo se truditi da nastavimo da vas inspirišemo da zajedno rastemo i idemo napred, čak i u ovakvoj situaciji.