prijava za volontere na ISWiB-u

Gledate prijavu za volontere na festivalu Medjunarodna studentska nedelja u Beogradu, koja će se održati od 6. do 13. avgusta 2021. Godine. Festival je edukativno-zabavnog karaktera i na njemu će prisustvovati strani studenti iz celog sveta. Oni će imati priliku da uče, razgledaju, upoznaju se i druže se sa nama, kao i sa raznim delovima Beograda, kroz radionice i različite zabavne dogadjaje.

Selekcija ima 2 kruga. Prvi krug je ova forma, a drugi krug je intervju uživo. Ukoliko prodjete prvi krug, biće vam poslat na mejl link za zakazivanje intervjua.

Volonteri su podeljeni u 4 različite grupe po zaduženjima:
-Group Guide
-Logistika
-Info&Host
-Media (potrebno je imati svoj fotoaparat)

Za više informacija o tome čime se bavi svaka grupa volontera, pogledajte na našem instagram profilu @iswib_ ili našim sajtovima https://iswib.org/ i www.worldyouthwave.org .

Smeštaj nije obezbeđen za volontere, tako da je neophodno da imate svoj smeštaj u Beogradu.

Trudimo se maksimalno da na svim poljima zaštitimo sve ljude na festivalu, budući da ćemo zajedno provoditi nekoliko dana na istim mestima. Iz tog razloga smo odlučili da je obavezna vakcinacija (2 doze do samog festivala) ili Serološki test (test na antitela) za volontere. Vakcinacija i antitela znatno smanjuju rizik širenja virusa.